Ilmainen romuautojen kierrätys

Romuauton nouto ja kierrätys ilmaiseksi uudenmaan alueella.

Lähihinaus - Uudenmaan Alueen Romuautojen Nouto ja Kierrätys

Uudenmaan alueella sijaitseva perheomisteinen yritys, Lähihinaus, tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista romuauton nouto- ja kierrätyspalvelua. Ympäristöystävällisyyttä korostaen yrityksemme sitoutuu huolehtimaan romuautoista vastuullisesti ja kierrättämään ne asianmukaisesti.

Palvelumme kattavat:

1. Romuauton Nouto:
Jos vanha autonne on päässyt tiensä päähän eikä sitä enää tarvita, Lähihinausrttoniemi hoitaa sen noudon ammattitaitoisesti ja vaivattomasti. Voitte olla varmoja siitä, että auton nouto sujuu nopeasti ja turvallisesti.

2. Ympäristöystävällinen Kierrätys:
Ympäristö on meille ensisijaisen tärkeä asia. Siksi käsittelemme jokaisen romuauton kierrätystä huolellisesti ja vastuullisesti. Toimitamme autonne autopurkaamoon, jossa erilaiset materiaalit, kuten metallit ja muovit pyritään kierrättämään, vähentäen jätteen määrää ja vaikutusta ympäristöön.

3. Ilmainen Palvelu:
Haluamme tehdä romuauton luovuttamisesta ja kierrättämisestä mahdollisimman vaivatonta ja huoletonta. Siksi tarjoamme palvelumme täysin ilmaiseksi Uudenmaan alueella. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme taakkaa ja samalla edistää kestävää kehitystä.

Romuautojen osto

Ostamme myös romuautoja. Romuautoa myydessä, sinun tulee olla viimeinen auton rekisteriin merkitty omistaja tai jos olet myymässä autoa toisen puolesta, pitää olla omistajan allekirjoittama valtakirja. Valtakirjassa auton omistaja (henkilö joka on rekisteriotteessa mainittu omistajaksi) antaa sinulle luvan myydä hänen omistaman ajoneuvon. 

Romuautojen kierrätys

Auto poistetaan Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) rekisteristä ja omistaja saa virallisen romutustodistuksen. Romutustodistus päättää omistajan vastuut autosta (ajoneuvovero, vakuutukset) sekä auto kierrätetään hyötykäyttöön ympäristömääräyksiä noudattaen.

Miksi valita Lähihinaus:

  • Kokemus ja Luotettavuus: Perheomisteisena yrityksenä meillä on vuosien kokemus hinaus- ja kierrätyspalveluista. Asiakkaitamme arvostavat ammattitaitomme ja luotettavuutemme.
  • Asiakaslähtöisyys: Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja pyrimme tekemään asiakkaidemme elämästä helpompaa tarjoamalla kätevää ja ilmaista palvelua.
  • Ympäristöarvot: Ymmärrämme ympäristön merkityksen ja pyrimme minimoimaan jätteen määrää kierrättämällä romuautot tarkasti.

Kun haluatte päästä eroon vanhasta romuautostanne ja samalla tehdä ympäristöystävällisen valinnan, valitkaa Lähihinaus. Olemme täällä auttamassa teitä koko prosessin ajan, aina noudosta kierrätykseen saakka. Yhdessä voimme vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja tehdä maailmasta kestävämmän paikan elää.

Yhdessä voimme tehdä eroa – valitse Lähihinaus romuautonne noudon ja kierrätyksen ammattilaiseksi!